Klaus Pedersen - afgået ved død - 58 år



Klaus Pedersen mødte jeg første gang i 1995 i den nystartede Karateklub i Rønde. Det skulle vi selfølgelig prøve og så blev vi bidt af karaten.

Efter et par år rejste vores instruktør, og Klaus og jeg forsatte med at drive klubben også Michael Lang og Henrik Tåstrøm har været med i klubens drift i de tidelige år.

I tæt samarbejde med Klaus herefter fulgte mange turbulente år i lokaler ingen i dag ville træne i. Opgang og nedgang i medlemstal trods alle udfordningerne forsatte vi takket været Klaus, han var limen der holdt klubben sammen med hans store engagement i karaten og medlemmerne i klubben. Han var meget vellidt af alle han mødte på hans karate do på grund af hans glade, ligefremhed og positive tilgang til alt. Jeg tror at uden Klaus´s enorme indsats i kluben ville mange af os i det Jyske ikke havde trænet karate den dag i dag. Mange tusinde medlemer er gået igennnem klubben og de har haft glæden af at blive trænet af Klaus.

Han var meget elsket af alle børnene. Han var altid sjov med mange røver historier bla hvordan han mistede synet på det ene øje da han var Samurai i Japan. Børnene elskede hans historier.. han forstod balancen mellem leg og indlærring og på den måde skabte han mange dygtige karate børn. I dag er de voksne og kan takke Klaus for at være en af grundstenen i deres karate.

Vi i Rønde og Syddjurs karateklub bukker en sidste gang for alt det Klaus har givet os med på karate vejen og ikke mindst for at have været hans ven igennem mange år.

En stor tak til dig min ven for de 1000'er af timers træning sammen.

Hvil i fred.  Ære være dit minde for evigt…OSS