Larsen Sensei

Hjem » Om IOGKF » Larsen Sensei

Chefinstruktør i Danmark

I Danmark er det Henrik Larsen sensei 8. Dan, der er chefinstruktør. Henrik Larsen Sensei er den højst graduerede i Danmark inden for Okinawa Goju-ryu karate og leder til dagligt, IOGKF’s Honbu Dojo (Nykøbing F. KarateCenter), som er Danmarks største karateklub. At være National Chefinstruktør forpligter på mange måder.

Ansvar for gradueringer

Som før nævnt har den nationale chefinstruktør ansvaret for de nationale gradueringer og at klubberne lever op til de tekniske krav og har det niveau der stilles for at være medlem af IOGKF.dk. Det er derfor chefinstruktøren, der udsteder certifikater til alle IOGKF.dk elever, som en anerkendelse af den grad, de er blevet tildelt.

Ansvar for instruktør udvikling – Den direkte vej fra Higaonna Sensei

Chefinstruktøren er også ansvarlig for, at klubbernes seniorinstruktører opretholder et højt teknisk niveau og at få formidlet ny viden. Dette gøres ved, specielle ”Yudansha” træningssamlinger for chefinstruktører og 3. danner og højere. På den måde sikre man altid, den korteste og mest direkte vej, fra Higaonna Sensei lære – direkte til den enkelte nationale instruktør.

Gasshukuer to gange årligt

For at sikre en alsidig indsigt i Goju-Ryu’s mangfoldige verden, bliver der også arrangeret 2 nationale Gasshukuer hvert år. Gasshukuerne er åbne for alle IOGKF’s medlemmer og der inviteres altid nogle af verdens dygtigste instruktører for at forestå undervisningen.

Stilartsmesterskaber og Danmarksmesterskaber

I IOGKF.dk afholdes der årligt 2 stævner. I foråret afholdes ”Stilartsmesterskaberne” i Okinawa Goju-Ryu, mens det i efteråret er ”Danmarksmesterskaberne” i Iri Kumie/ Kata. Dette stævne er helt unik, da deltagerne skal vise både kata og kæmpe Iri Kumi, som er en form for kontinuerlig kamp. Stævnets udformning ligger i linje med den måde, de fleste Goju-Ryu klubber træner i det daglige og er det eneste af sin art i Danmark.

Instruktør uddannelse

Som medlem af IOGKF.dk tilbydes man også, at deltage på organisationens egen ”Instruktør-uddannelse”, som er specielt tilrettelangt i forhold til Okinawa Goju-Ryu karate.

Fælles information og identitet

IOGKF.dk udgiver 2-3 gange årligt magasinet ”Oss”, som er et fælles magasin for alle Okinawa Goju-Ryu karate klubber i Danmark. Magasinet er med til at skabe et fælles informationsgrundlag og en fælles identitet for de danske Okinawa Goju-Ryu karate klubber.

 

Demokratisk organisation

IOGKF.dk er en demokratisk sammenslutning af Danske Okinawa Goju-Ryu klubber. Det afholdes årligt et møde, hvor alle klubber har møderet med deres chefinstruktør og formand. På mødes drøftet og vedtages ting som: medlemskontingent budget, kommende stævner, nationale og internationale arrangementer. Samtid får deltagerne også mulighed for, at høre og drøfte, hvad der foregår på den nationale og internationale karate scene.

Som medlem af stilartsorganisationen IOGKF.dk har man følgende fordele og muligheder:

· Instruktører på et højt internationalt niveau

· Instruktører der uddannes løbende via speciel træning og Gasshukuer

· Speciel træning for de højst graduerede

· Instruktør uddannelse med udgangspunkt i mangfoldigheden i Okinawa Goju-Ryu karate

· Medlemsmagasinet ”Oss”

· Dansk Gasshuku i foråret

· Dansk Gasshuku i efteråret

· Stilartsmesterskaber i kata og kumite

· Danmarksmesterskaber i Iri Kumi/Kata

· Mulighed for deltagelse i Internationale arrangementer

· Mulighed for at deltage på det Europæiske Gasshuku

· Mulighed for at deltage i Budo Sai på Okinawa

· Udnytte muligheden for fælles organisation og transport til store internationale arrangementer

Modtag vores nyhedbrev

Få besked om nye events, stævner og alt nyt fra IOGKF.

Find din dojo

IOGKF.dk er en demokratisk sammenslutning af Danske Okinawa Goju-Ryu klubber.

OM IOGKF
IOGKF